Καλλιθέα – Ηλιούπολη 2-1: Παλικαρίσια νίκη με 10 παίκτες! (highlights)

Ματς με πολλές εντάσεις στο «Ελ Πάσο», έληξε με νίκη της Καλλιθέας επί της Ηλιούπολης με σκορ 2-1.

Ντέρμπι κορυφής με τα όλα του στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης». Πολλές εντάσεις, αποβολές και τρία γκολ, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματίγια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέσερα λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ που κέρδισε. Η μπάλα έφτασε στον Ντέτλερ, με τον Αργεντινό να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-1. Δικαίως έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, καθώς το γκολ δεν ακυρώθηκε για οφσάιντ, αφού η μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα, κόντραρε στον εκτεθειμένο Παντελίδη.

Τα τελευταία λεπτά του πρότου ημιχρόνου ανήκαν στους φιλοξενούμενους, που πίεσαν για την ολική ανατροπή. Είχαν μάλιστα τεράστια ευκαιρία, με το σουτ του Μπουσάι να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι στο 45+2.

Το δεύτερο ημίχρονο, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Ένα πάτημα του Μπουλούλη στον Φρίμπονγκ στο 47′, στοίχησε τη συμμετοχή του στο υπόλοιο του αγώνα, αφού με τη δεύτερη κίτρινη που αντίκρησε, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Παρ’όλα αυτά, η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε στο πρόσωπο του Μουτίνιο. Ο Πορτογάλος, που πέρασε ως αλλαγή, με φοβερή ατομική ενέργεια στο 60′, έβαλε την ομάδα του και πάλι σε θέση οδηγού.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού υπήρχαν αρκετά νεύρα, με αποβολές στους πάγκους, ενώ η Ηλιούπολη διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, σε μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Φρίμπονγκ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρχε κάτι επιλήψημο και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Η Καλλιθέα, με 40 βαθμούς, παρέμεινε στην πρώτη θέση του νοτίου ομίλου. Η Ηλιούπολη παραμένει στους 32 βαθμούς και «συγκατοικεί» με τον Ιωνικό στην τρίτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.