Τέλος ο προπονητής του Αιγάλεω και ο… νέος τεχνικός!

Παρελθόν ο Νίκος Παντέλης.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι με σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Αντώνη Μανίκα, καθώς και του Γενικού Διευθυντή Θεόδωρου Κάντα, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Νίκου Παντέλη λόγω εντονότατης διαφωνίας περί του αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου και αφού προηγουμένως είχε γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να υπάρξει μια ομαλή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς ο τέως προπονητής μας κ. Νίκος Παντέλης, μετά το τέλος του χθεσινού (13/01) αγώνα εναντίον της Καλαμάτας, έθεσε προφορικά, ενώπιον όλης της ομάδας στα αποδυτήρια του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, την παραίτηση του.

Τον ευχαριστούμε για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας, αρχικά αποδεχόμενος πλήρως το αγωνιστικό και μεταγραφικό πλάνο που του ετέθη από τον τεχνικό και γενικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Το έργο του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, καθώς αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της χρονιάς, έφερε άμεση και εμφανή βελτίωση στο αγωνιστικό τμήμα και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν στο μέλλον σε ιδανικότερες συνθήκες.

Ο έμπειρος προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελεί το νέο προπονητή του Αιγάλεω.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ένας έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που γνωρίζει καλά την ομάδα μας έχοντας διατελέσει προπονητής της την περίοδο 2020-22 και που έχει συνδέσει το όνομά του με εξαιρετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις κατά την επιστροφή του City έπειτα από 13 χρόνια στη Super League 2.

Ο Απόστολος Χαραλαμπϊδης αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία του συλλόγου απο αύριο Δευτέρα με στόχο να συνεχίσει το ήδη πετυχημένο του έργο.

Ο 55χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε καταξιωμένες ομάδες της κατηγορίας, ενώ με Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας έχει παρουσία στη Super League.Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.