Ξανά στην κορυφή τα Χανιά, χωρίς νικητή σε Ηλιούπολη και Πάτρα

Τα Χανιά επικράτησαν 2-0 του Αιγάλεω και πέρασαν στην πρώτη θέση της Super League 2 , ενώ στο "μηδέν" έμειναν από έναν βαθμό πήραν Ηλιούπολη - Γιούχτας (0-0) και Παναχαϊκή - Διαγόρας (1-1)

ΧΑΝΙΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ (2-0)

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για τα Χανιά. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω, για να βρεθεί εκ νέου στο +2 από την Athens Kallithea.

Οι Κρητικοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν ως το ημίχρονο.

Στη συνέχεια ανέβασαν τον ρευθμό τουςκαι ο Μάναλης στο 60ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Τσέλιο στο 86’ να “καθαρίζει” το ματς για τους γηπεδούχους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ (1-1)

Την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη και να… ανασάνει έχασε η Παναχαϊκή. οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο 66’ με τον Αποστολόπουλο και έδειχναν πως θα λύγιζαν τον Διαγόρα, αλλά οι Ροδίτες κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης την τελευταία στιγμή, καθώς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανιάς διαμόρφβωσε το 1-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ (0-0)

Αρκετές φάσεις να σκοράρουν είχαν οι δύο ομάδες, τις οποίες ωστόσο δεν αξιοοποίησαν.

Ο Γιούχτας στο πρώτο μέρος έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κωστανάσιο προκειμένου να ανίξει το σκορ, ενώ στο 65′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ανεπιτυχώς εκ΄ νέου με τον Κωστανάσιο να αστοχεί.

Στο 75′ ο Νοικοκυράκης έβγαλε στον Ροβίθη, αυτός πάσαρε στον Γελαδάρη που σούταρε απ’ τα όρια της μικρής περιοχής με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Ηλιουπολης και να φεύγει άουτ.

Στο 84′ ο Γιούχτας άγγιξε και πάλι το γκολ., όταν ο Βρετός πάτησε με προϋποθέσεις την περιοχή αλλά από το σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και απομακρύνθηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.