ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 2-0 : Καλπασμός προς την κορυφή

Με γκολ των Πλέγκα και Παπαγεωργίου, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Λάρισα νίκησε με 2-0 την 2η ομάδα του ΠΑΟΚ και πλησίασε τον Λεβαδειακό στην κορυφλη του 1ου ομίλου της Σούπερ Λίγκα 2.

Δύσκολη όσο και σημαντική η νίκη της ΑΕΛ στο AEL FC Arena και σε ένα ματς όπου η Θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 15ο λεπτό με γκολ του Κώστα Πλέγα. Η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας βέβαια και την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες και μάλιστα κέρδισε πέναλτι στο 57ο λεπτό όμως ο Κανίς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σολούκο που απέκρουσε με τα πόδια. Σε μια καλή της αντεπίθεση η Θεσσαλική ομάδα πέτυχε και 2ο τέρμα. Ως το φινάλε οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Στις καθυστερήσεις ο Τσοπούρογλου εκτελώντας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Το 2-0 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης)

Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (77′ Παπαδόπουλος), Κοσσονού (77′ Μπρου), Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Οτόρμιν (63′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο.

ΠΑΟΚ Β΄ (Αλεξιάδης):

ΠΑΟΚ Β΄ (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (78′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (78′ Γκούμας), Γροσδής (78′ Ρούμνιατσεβ), Κανίς (59′ Κιτσάκης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (17′ λ.τ Πανίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.