Μαλεζάς: «Τεράστια ευκαιρία για μένα»

Το μήνυμα του νέου προπονητή του Μακεδονικού!

Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι ο νέος προπονητής του Μακεδονικού και μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του και ορισμένες απαραίτητες πληροφορίες για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

Στέλιος Μαλεζάς
Ημ/νια Γέννησης: 11/03/1985
Καταγωγή: Κατερίνη
Παιδιά: Δύο
Αγαπημένος σχηματισμός: 4-3-3
Άμυνα ή Επίθεση: Επίθεση
Καλύτερος παίκτης που προπόνησες: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας σου: Η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που προπόνησε και ο αριθμός των παικτών που καθιερώθηκαν πια στην α’ και β’ ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά σου: αναλαμβάνεις τον Μακεδονικό, στην δεύτερη σεζόν του στην Super League 2. Πώς αισθάνεσαι για αυτό το νέο ξεκίνημα; Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

«Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα, μεταπηδώντας από τις Ακαδημίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και επειδή αυτός ο σύλλογος εκπέμπει υγεία και γιατί βρίσκεται στην πόλη όπου μένω, άρα δεν έχω το θέμα της οικογένειας που πολλές φορές απασχολεί (σ.σ. τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου). Ο Μακεδονικός είναι μια ομάδα που έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να δουλέψει σωστά είτε ένας προπονητής είτε και οι ποδοσφαιριστές».

Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεις ομάδα ανδρών. Ωστόσο, προπονητικά έχεις ήδη κάνει σημαντικά βήματα σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας, αποκτώντας εμπειρίες και σημειώνοντας επιτυχίες. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο ξεκίνημα ή εντός μιας πορείας που ήδη παίρνει τον δρόμο της;

«Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή, θεωρώ ότι τα πρώτα μου βήματα έχουν γίνει, τα πρώτα στάδια έχουν ξεπεραστεί. Οπότε θεωρώ ότι είμαι σε ένα μεταίχμιο, όπου και θέλω και μπορώ να αποδείξω πράγματα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ώστε και εγώ να κερδίσω αλλά και να δώσω πράγματα στην ομάδα».

Εικόνα για το ρόστερ έχεις προλάβει να αποκτήσεις και, αν ναι, τι είδους; Τι άποψη έχεις μέχρι στιγμής;

«Παρακολουθώντας τα παιδιά απ’ έξω – γιατί γνωρίζω ποια παιδιά έχουν μείνει – θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές που πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε με κάποιες προσθήκες να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Τι ποδόσφαιρο θα παίζει ο Μακεδονικός του Στέλιου Μαλεζά;

«Η ομάδα έχει ξεκινήσει (σ.σ. την προετοιμασία της) χωρίς εμένα ως προπονητή. Αν έχουμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε, πιστεύω πως η ομάδα θα έχει βασικές αρχές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα ξέρει τι θέλει, από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα παρουσιάσει ένα ποδόσφαιρο που, μαζί με την καλή απόδοση, θα φέρει και τα αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.