SL2: Ηρακλής για μεγάλα πράγματα

Ο Ηρακλής πέρασε σαν "σίφουνας" από το Πολύκαστρο επικραρτώντας του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 5-0, ενώ Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπός Αριδαίας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Εντυπωσιακός η Ηρακλής του Σάκη Τσιώλη πέρασε “αέρας” από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 5-0. Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό με τον Άλεξιτς ύστερα από μια γρήγορη μετάβαση του “Γηραιού”. Στο 31′ ο Πίτκας νίκησε τον Γιουμπιτάνα από τα έντεκα βήματα, αλλά τρία λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και πάλι με τον Άλεξιτς και ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο 47′ ο Άλεξιτς πέτυχε χατ τρικ, ενώ στο 54′ ο Νταμιάν Σίλβα έκανε το 4-0. Στο 56′ ο Άλεξιτς πέτυχε και τέταρτο γκολ με το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 5-0. Στη συνέχεια, η αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Πολύκαστρο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ηρακλή να παίρνει μια εύκολη νίκη.

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Αλμωπό Αριδαίας σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και πολύ δύσκολα η Αμαγέννηση που είναι τρίτη στη βαθμολογία θα μπορούσε να φτάσει τον Πανσερραϊκό στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Έτσι, ο Αλμωπός κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλο στο 40′ και του Πόποβιτς στο 52′. Η ομάδα της Καρδίτσας επανήλθε και κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολίτη στο 67′ και γκολ του Ντάντας τέσσερα λεπτά αργότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.