Προοδευτική-ΑΕΚ Β’0-0: Δυσκολεύει η παραμονή για τους γηπεδούχους

Η Προοδευτική είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση 7 βαθμών από το Αιγάλεω και ενώ ο Ολυμπιακός Β' και η ΑΕΚ Β' δεν υποβιβάζονται σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής.

H “λευκή” ισοπαλία στην αναμέτρηση Προοδευτικής – ΑΕΚ Β’ (0-0) στο Κερατσίνι, δεν βοήθησε τους γηπεδούχους στην προσπάθεια παραμονής τους στη Super League-2, καθώς παραμένουν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και επτά βαθμούς μακριά από το Αιγάλεω.

Η ποιότητα του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ χαμηλή και χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ως δείγμα της μη ανάληψης επιθετικών πρωτοβουλιών, εκατέρωθεν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 64′ όταν ο Θεοχάρης με μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Καπνίδη κράτησε το μηδέν, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΚ Β’ “άγγιξε” το γκολ, αλλά ο Φάζο να σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, πάνω στη γραμμή, μετά το πλασέ του Γερολύμου.

Στο 94′ η ΑΕΚ Β’ θα μπορούσε να σκοράρει, με το σουτ του Χριστόπουλου και τον Αστρά με υπερένταση να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και εκτός της εστίας του.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πότσι, Φαζός, Καρρίκι, Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης, Καπνίδης, Τσακίρης.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Γεωργέας, Λάτσι, Ραντόνια, Νούλας, Γερολέμου, Πιτιλάκος, Απ. Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.