Athens Kallithea-Κηφισιά 3-3: Υπέροχο παιχνίδι με δύο γκολ πριν το τέλος!

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Athens Kallithea και Κηφισιά που τελείωσε ισόπαλο 3-3!

Το ντέρμπι κορυφής του Β΄ομίλου είχε καταπληκτικό φινάλε! Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 3-1 από το 66ο λεπτό όμως η Καλλιθέα κατάφερε με γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ετσι, μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής, η ομάδα των βορείων προαστίων κρατάει μεν την πρώτη θέση, αλλά έχασε την ευκαιρία να πάρει διαφορά ασφαλείας από την αντίπαλό της, που βρίσκεται στο -7, ενώ παράλληλα το ισόπαλο αποτέλεσμα αναπτέρωσε και τις ελπίδες του Απόλλωνα Σμύρνης, που ανέβηκε δεύτερος, έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Η Κηφισιά προηγήθηκε με πέναλτι του Κουιρουκίδη μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά ο Σαντάνα στο 37΄ έφερε το ματς «στα ίσια». Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ με τους Πρίτσα (51΄) και Τετέι (66΄) και φάνηκε να «κλειδώνουν» τη νίκη. Η Καλλιθέα-η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε βαθμολογική απώλεια στην έδρα της- όμως πάλεψε ως το τέλος, μείωσε με το Ουές στο 87΄ και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντεμέτριους, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (64′ Ντεμέτριους), Ματίγια, Κύργιας, Ναμπί (75′ Λουκίνας), Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Ουές, Καινούργιος, Κολτσίδας (28′ λ.τ Ρέντζας), Βλάχος.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Να’α, Παπασάββας (83′ Ταλάλ), Σωτηράκος, Προβυδάκης, Πρίτσας (60′ Πέιος), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ λ.τ Αντερέγκεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.