Αυγενάκης για SL2: «Οι ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με δηλώσεις του αναφέρε ότι οι συζητήσεις για το ποσοστό του στοιχήματος της Super League 2 θα αρχίσουν εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε σχέση με την Super League 2 και τη μη συμφωνία για το ποσό του στοιχήματος.

Ο υφυπουργός αθλητισμού επιμένει ότι για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και η δέσμευση των παραγόντων της δεύτερης κατηγορίας.

«Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε. Και να είναι έτοιμοι να δεσμευτούν για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα, το δικό τους προϊόν, πολύ καλύτερο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, όποιες κινήσεις επιχειρούν, όπως εκείνες που αναφέρουν στην τελευταία ανακοίνωσή τους για σύσταση επιτροπής και αιτήματα συναντήσεων, είναι στον αέρα», δήλωσε αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού στην κάμερα της ΕΡΤ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήδη, έχει υπογραφεί από μένα και τους συναδέλφους (κ. Σταϊκούρα, Σκυλακάκη και Βεσυρόπουλο) του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης η σχετική ΚΥΑ με την κατανομή των 62,7 εκατ. ευρώ σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό, πλην της Super League 2. Όλες οι άλλες επαγγελματικές ομάδες (ποδοσφαίρου Super League 1, μπάσκετ, βόλεϊ) και όλα τα νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας θα εισπράξουν σύντομα τα αναλογούντα ποσά από τον μόνιμο ετήσιο μηχανισμό χρηματοδότησης μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.