Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β’ 3-0: Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τους Ακρίτες (hls)

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα μ' εντυπωσιακό τρόπο έπειτα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες για το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλί Μπαμπά, η Ξάνθη επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ 3-0.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να χάνει σημαντική ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ στο 7′ όταν από γύρισμα του Τσοπούρογλου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, όμως η συνέχεια έμελλε να είναι διαφορετική με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που δεν κατάφερε ο ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” το πέτυχε ένας … αντίπαλος. Συγκεκριμένα, ο Αλί Μπαμπά, οκτώ λεπτά μετά με πλασέ έκανε το 1-0 ανοίγοντας το δρόμο της επικράτησης για την Ξάνθη.

Όσο κι έψαξε τρόπους για να βρει τρόπους αντίδρασης ο Πάμπλο Γκαρσία, σε καμία περίπτωση δεν πήρε αυτό που ήθελε κι αυτό που ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του. Την ίδια στιγμή η ακριτική ομάδα έχασε στην ανάπαυλα τον βασικό της πορτιέρε λόγω τραυματισμού, με τον Ίτσο να δίνει τη θέση του στον Γιακουμή.

Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Ξάνθη έφτασε σ’ ένα δεύτερο γκολ στο 64′ μ’ εντυπωσιακή προσπάθεια του Διαμαντόπουλου, όμως το γκολ δε μέτρησε ποτέ λόγω επιθετικού φάουλ. Ένα δεύτερο γκολ όμως που ήρθε τελικά στο 72′ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεζ που πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στην κατηγορία.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Αλί Μπαμπά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ξάνθη (Κ. Ανυφαντάκης):  Ίτσο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β’ (Π. Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.