Πιερικός-Ολυμπιακός Β’ 1-2: Πέρασε από την Κατερίνη με εκπληκτικό Σαπουντζή

Ο Ολυμπιακός Β' κατόρθωσε να πανηγυρίσει το «διπλό» στην έδρα του Πιερικού μετά από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αναστάσης Σαπουντζής, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 2021 όταν ο Ολυμπιακός Β’ κέρδιζε με 2-1 τον Πανσερραϊκό για την έκτη αγωνιστική της Super League 2. Έκτοτε μεσολάβησαν επτά παιχνίδια, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κάποια νίκη (πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες).

Αυτό άλλαξε όμως απόψε (19/01) στην Πιερία! Ο Αναστάσης Σαπουντζής με δύο γκολ (6′ και 60′) άνοιξε τον δρόμο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος (6οι, 18 βαθμούς).

Ο Πιερικός κατάφερε να μειώσει στο 90ο λεπτό με τον Φλορεντίν Μπουόλι αλλά δεν μπόρεσε στις καθυστερήσει να… κλέψει έναν βαθμό από το παιχνίδι. Κάπως έτσι έμεινε στην 13η θέση του Βόρειου Ομίλου της κατηγορίας με 10 βαθμούς και χρειάζεται επειγόντος βαθμούς έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει.

Επόμενη υποχρέωση για τον Ολυμπιακό Β’, το Σάββατο (22/01, 14:45) στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας.

Πιερικός (Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης (76′ Μηλιώτης), Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαγιέγο (76′ Μπουολί), Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (84′ Κεραμίδας), Μαρίνος (84′ Ιμπαγάσα), Ντόη (54′ Νικόλης), Κωστή (70′ Λιάτσος), Πινακάς (70′ Βοΐλης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.