Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ 1-0: Νίκη με Κωστή!

Ο Ιωάννης Κωστή έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό Β' του Αριέλ Ιμπαγάσα για να επικρατήσει 1-0 της ΑΕΛ.

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για την τρίτη αγωνιστική της SL2 με σκόρερ τον Ιωάννη Κωστή στο 79′, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 64ο λεπτό.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα παρέταξε τον Ολυμπιακό Β’ με 4-3-3. Δεξί μπακ ήταν ο Νίκολιτς και αριστερό ο Αποστολόπουλος, Κινκουέ και Μπαγκαλιάνης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σαπουντζής, Ξενιτίδης και Σουρλής παρατάχθηκαν στη μεσαία γραμμή, στη δεξιά πλευρά της επίθεσης ξεκίνησε ο Μαρίνος και αριστερά ο Μπα με τον Βοΐλη να βρίσκεται στην κορυφή. Ο Ηλίας Φυντάνης παρέταξε την ΑΕΛ με 4-3-3 με τον Μπέρτο δεξί μπακ και τον Ομάρ αριστερό, Ηλιάδης και Μαξιμένκο ήταν το ντουέτο των στόπερ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο και Μαυριάς ξεκίνησαν στη μεσαία γραμμή με τους Συμελίδη, Νικολιά και Όγκμποε να επιχειρούν μεσοεπιθετικά.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν ουσία. Στο 22ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β’ είχε μια καλή στιγμή, όταν Μαρίνος και Βοΐλης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα με το γύρισμα του Μαρίνου.

Το παιχνίδι άλλαξε μορφή στα τελευταία 15 λεπτά και έγινε πιο ανοικτό. Ο Κωστή πέρασε στο ματς στο 64′ και στο 76′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με ένα καλό σουτ. Στο 77′ η ΑΕΛ έφτασε μια ανάσα απ’ το γκολ με τον Όκμποε ν’ απειλεί τον Τζολάκη, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το “μηδέν”. Στο 79′ Ξενιτίδης και Μπα συνδυάστηκαν, ο τελευταίος “έστρωσε” στον Κωστή, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ομάρ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα της ΑΕΛ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ 1-0

Σκόρερ: 79′ Κωστή

Κίτρινες: 15’ Μπα, 35’ Ηλιάδης

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85′ Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (85′ Γρηγορόπουλος, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60′ Ακούνια), Νικολιάς (75′ Ταχάρ), Όγκμποε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.