Εξώδικο Λάρισας στην επιτροπή αδειοδότησης

Η διοίκηση της Λάρισας απέστειλε εξώδικο προς την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκειμένου να μην δικαιώσει η τελευταία Ηρακλή και Πανιώνιο.

Η διοίκηση της Λάρισας απέστειλε εξώδικο προς την επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκειμένου να μην δικαιώσει η τελευταία Ηρακλή και Πανιώνιο.
 
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλίας, αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου, που αφορούν ειδικά τον Πανιώνιο. Στο πρώτο εξ αυτών τονίζεται: “Ο κ. Τσολακάκης (σημ. Οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος) έκανε λόγο για χρήματα που αποδεδειγμένα δεν έχει εισπράξει ο ποδοσφαιριστής κ Μάχο, για τα οποία του παρέδωσε μία κατά τα λεγόμενα του Τσολακάκη πέτσινη επιταγή ο κύριος Απέγιτος, που έχει υπάρξει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος”.

Στην συνέχεια τονίζεται: “Επίσης υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εκπρόθεσμες καταβολές προς τους ποδοσφαιριστές Μπάλαμπαν και Ριέρα, για παρέλαση ποδοσφαιριστών ενώπιον της επιτροπής σας οι οποίοι θα βεβαιώσουν ότι έχουν εξοφληθεί, για προσφυγές στην FIFA ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου όπως του Ρισγκαρντ, το περιεχόμενο της οποίας σας έχει κοινοποιηθεί”.

Επίσης για τον Πανιώνιο, το εξώδικο αναφέρει: “Μας προκαλεί ιδιαίτερη κατάπληξη πώς είναι δυνατόν να συζητείται το ενδεχόμενο χορήγησης άδειας στην ΠΑΕ Πανιώνιος, όταν υπάρχουν τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις από τις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι απαιτήσεις του νόμου δεν εκπληρώθηκαν. Οποιοδήποτε στοιχείο υποβάλλεται αργότερα από την καταληκτική ημερομηνία (8/4/2011 όταν κατατέθηκαν οι φάκελοι στην πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης) και αφορά καταβολές ή διακανονισμούς πέρα από τις αυστηρά καθορισμένες από τον κανονισμό προθεσμίες αδειοδότησης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ληφθεί υπόψη”.

Τέλος, τονίζεται: “Δεν θα ανεχθούμε καμία απολύτως παρέκκλιση που αναμφίβολα θα συνιστά παράβαση καθήκοντος και δεν θα διστάσουμε να προσφύγουμε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Επιφυλασσόμαστε δε να κινηθούμε νομικά για την απόδοση οποιονδήποτε ευθυνών, εφόσον διαπιστώσουμε ότι οι διατάξεις των κανονισμών παραβιάστηκαν».
 
Το εξώδικο έχει κινοποιηθεί, τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, από τον οποίο ζητείται να παρέμβει καθώς λόγω των παρατυπιών που πραγματοποιήθηκαν δημιουργήθηκαν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.