Θεοδωρίδης: «Ευχαριστημένοι στο δεύτερο ημίχρονο» (video)

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας μετά το παιχνίδι στον Νίκο Γαβαλά και την κάμερα του Novasports.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας μετά το παιχνίδι στον Νίκο Γαβαλά και την κάμερα του Novasports. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα από τα δυσκολότερα 25ήμερα της φετινής περιόδου γιατί δώσαμε μέσα σε 23 μέρες εννέα αγώνες, δύο για το Κύπελλο και επτά για το πρωτάθλημα. Κατορθώσαμε και αντεπεξήλθαμε σε όλα, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας τους δύο φιναλίστ των προηγούμενων ετών. Τώρα έπεται ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ δύσκολα, εκτός έδρας σε Ξάνθη και Βέροια, αλλά αντεπεξήλθαμε, κερδίσαμε και είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Η ομάδα άρχισε να σκέφτεται μου φαίνεται από σήμερα το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο συνήλθαμε.

Μας μένει ένα παιχνίδι πολύ σοβαρό το Σάββατο με τον ΟΦΗ, πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα στο πρωτάθλημα. Από το Σάββατο και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όλοι μας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι στο δεύτερο ημίχρονο, για μένα ήταν πάρα πολύ καλοί όλοι οι παίκτες αλλά ιδιαιτέρως οι δύο νεοαποκτηθέντες Πέρες και Βαλντέζ, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο Ιμπαγάσα. Προχωράμε για το καλύτερο, πρέπει οι παίκτες πρώτα να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και μετά τον ΟΦΗ θα πέσουμε πάνω στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως τον μεγαλύτερο αγώνα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα φέτος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.