Προβλημάτισε ο ανέτοιμος Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε στην Αγγλία με 2-0 από την πιο έτοιμη Νόριτς δείχνοντας αρκετές αδυναμίες ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε στην Αγγλία με 2-0 από την πιο έτοιμη Νόριτς δείχνοντας αρκετές αδυναμίες ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Νόριτς σε ένα ματς το οποίο ήταν μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο σε ένα σύστημα 4-3-3 με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μαρινάκη στην αμυντική γραμμή, μπροστά τους οι Λαγός, Μέντες και Αμπέιντ, στα δεξιά της επίθεσης ο Μπαϊράμι, αριστερά ο Ντίνας και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Νωθρό ξεκίνημα, εξισορρόπησε στη συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο του Κάροου Ρόουντ και στο τέταρτο μόλις λεπτό δέχτηκε το γκολ. Ο Σνόντγκρας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Τζόνσον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή έξοδο του Καπίνο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων» με κεφαλιά.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εξισορρόπησε την κατάσταση και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Νόριτς κυρίως από τις πτέρυγες με τους Ντίνα και Μπαϊράμι να επιχειρούν αρκετές ατομικές προσπάθειες.

Όσο περνούσε η ώρα ο Παναθηναϊκός ανέβαζε ταχύτητα και στο 22ο λεπτό είχε κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Αμπέιντ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σίλντενφελντ έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε η άμυνα της Νόριτς και στη συνέχεια ο Ντίνας ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντι με κεφαλιά.

Η Νόριτς δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση και ουσιαστικά μετά το ημίωρο οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα τέρμα αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του στη φάση του Ντίνα,  η οποία ήταν ουσιαστικά η σημαντικότερη στιγμή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Πολλά λάθη

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποίησε αρκετά λάθη και σε κανένα σημείο δεν έδειξε τη διάθεση που είχε στο πρώτο ημίχρονο για να δημιουργήσει φάσεις.

Ο Μπεργκ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει σε υψηλό αγωνιστικά επίπεδο και δεκαπέντε λεπτά μετά την είσοδο των ομάδων στο χορτάρι του Κάροου Ρόουντ η Νόριτς έφτασε στο 2-0 και πάλι με τον Τζόνσον, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα αριστερά καταδεικνύοντας τις αμυντικές αδυναμίες του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις και γενικότερα στο ψηλό παιχνίδι καθώς και τα δύο γκολ που δέχτηκε προήλθαν από γεμίσματα μέσα στην περιοχή.

Αντίθετα, θετικά δείγματα γραφής έδωσαν τόσο ο Σίλντενφελντ που ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην άμυνα του Παναθηναϊκού όσο και ο Μπαϊράμι που από τα δεξιά ήταν η μοναδική απειλή για τον αγγλικό σύλλογο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας, Τετέι, Τζόνσον, Όλσον, Χουλαχάν, Χούπερ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (85′ Σπτυρόπουλος), Κουτρουμπής (63′ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77′ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (73′ Χουχούμης), Καρέλης (46′ Μπεργκ), Μπαϊράμι (91′ Μουζακίτης), Ντίνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.