Στη Θεσσαλονίκη ο Στοχ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο με τον «δικέφαλο».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο με τον «δικέφαλο».Μάλιστα αν ολοκληρωθούν γρήγορα τα διαδικαστικά τότε η παρουσίαση του Σλοβάκου θα γίνει απόψε.

Ο Στοχ μεσοεπιθετικός αποθεώθηκε από περίπου 40 οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον υποδέχθηκαν δείχνοντας του τι τον περιμένει κατά τη χειμερινή περίοδο σε περίπτωση που εμφανίσεις του είναι ανάλογες του ονόματος του.

Να θυμίσουμε πως ο Μίροσλαβ Στοχ θα αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο από την Φενέρμπαχτσε.

Εν τω μεταξύ νέα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας έφεραν τον Τόμας Ροζίτσκι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Τσέχος επιτελικός χαφ αρνήθηκε την πρόταση του δικεφάλου καθώς όπως είπε λόγω της πρόσφατης γέννας της γυναίκας του, δεν προτίθεται να φύγει από το Λονδίνο για το επόμενο εξάμηνο.

Στο θέμα της πιθανής τιμωρίας της Μέταλιστ οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν την πληροφόρηση από την ΟΥΕΦΑ πως στην κληρωτίδα για το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπεί μόνο το όνομα της Ουκρανικής ομάδας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.