Σε καλό δρόμο του Φερνάντες

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντάνι Φερνάντες στον Ηρακλή.

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντάνι Φερνάντες στον Ηρακλή. Οι ιθύνοντες του «γηραιού» θέλουν να κλείσουν από τώρα τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπόχουμ στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Ο Φερνάντες αγωνίστηκε εφέτος στον Πανσερραϊκό, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή, στον οποίο είχε αγωνιστεί και την περσυνή σεζόν. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να δώσει το «παρών» στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από συμμετοχές.

Ο Φερνάντες τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στον Ηρακλή. Πέρασα ένα εξαιρετικό εξάμηνο μαζί του, που μου άνοιξε την πόρτα της εθνικής και μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ στο Μουντιάλ. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπόχουμ και δεν έχω ενημέρωση για το τι σκέφτεται η ομάδα. Σε λίγες μέρες που θα μιλήσω μαζί τους θα ξέρω περισσότερα».

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το καλοκαίρι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης στο θέμα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.