Ουζουνίδης: «Οι νέοι παίκτες θα καλύψουν τα κενά» (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν την ομάδα και θα καλύψουν τα κενά, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν την ομάδα και θα καλύψουν τα κενά, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα τον Πανιώνιο: «αυτό που μας ένοιαζε ήταν το αποτέλεσμα. Έχουμε καλή ψυχολογία, σίγουρα έχουμε κάποιες ελλείψεις αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί παίζουμε με μια ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Έχουν ποιότητα οι νέοι παίκτες, δεν είναι ακόμα έτοιμοι αλλά το πρόγραμμα είναι τέτοιο που θα πρέπει να το διαχειριστούμε. Είναι καλοί παίκτες, πιστεύω θα μας βοηθήσουν να αναπληρώσουμε τα κενά. Όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ θα χρειαστεί να βοηθήσουν».

Για το αν μια νίκη κόντρα στη Βέροια δίνει παραπάνω βαθμούς: «αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θα ετοιμαστούμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Μία πιθανή νίκη θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.