Φέργκιουσον ο αντί-Παράσχος (;)

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τον Ηρακλή, πιθανότατα θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο.

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τον Ηρακλή, στο τέλος της εβδομάδας, με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας της μακεδονικής ομάδας με τον Γιώργο Παράσχο.

Αυτό συνάγεται από το γεγονός, πως δεν έγινε ως τώρα καμμιά συζήτηση επέκτασης της συνεργασίας του και για την επόμενη σαιζόν, ενώ ήδη έφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και δυο προτάσεις για υποψήφιους τεχνικούς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα η μια αφορά τον 38χρονο Ντάρεν Φέργκιουσον, γιό του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έχει εμπειρία ομάδων μικρότερων κατηγοριών στην Βρετανία. Η δεύτερη πρόταση αφορά έναν Ισπανό τεχνικό, τον Λίγιο, που εργάστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Αλμερία, φέτος.

Συνεχίστηκε, σήμερα με μια προπόνηση, η προετοιμασία για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία. Οι Κατσαμπής, Κυριαζής, Γιάκομπ, Ντάνι, Επαλέ, Zερκά και Ελευθερόπουλος, έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος, ενώ, από τους προαναφερθέντες, ίσως, μόνο ο Γιάκομπ υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.