Αποχαιρετούν τον αρχηγό

Πάνω στον Τάσο Κατσαμπή θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο.

Πάνω στον Τάσο Κατσαμπή θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο. Ο αρχηγός του Ηρακλή αποχωρεί από τους «κυανόλευκους» στο τέλος της σεζόν και αυτή θα είναι η τελευταία του εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του «γηραιού» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και όπως είναι φυσικό το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, του οποίου έχει φορέσει τη φανέλα, αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου σερί στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 13 χρόνια. Ο «γηραιός» θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και για αυτό τον λόγο οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το «τρίποντο».

Ο «γηραιός» θα παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Μπαντής θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και οι Χοσέμι και Κατσαμπής θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Λίμα και Αραμπατζής θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι δυο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Ντάνι και Γκαρσία. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Επαλέ, Μαχόπ και Σολτάνι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ιάκομπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.