Κάτοικος Ιωαννίνων ο Απόστολος Σκόνδρας

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Απόστολος Σκόνδρας, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Απόστολος Σκόνδρας, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Σκόνδρα».

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τη μετεγγραφή του: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και  θέλω να βοηθήσω κι εγώ στην εκπλήρωση των στόχων του. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το τεχνικό team που με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά μου στο γήπεδο να τους δικαιώσω».

Το βιογραφικό του Έλληνα παίκτη: «Ο Απόστολος Σκόνδρας,  γεννήθηκε στις 29-12-1988, έχει ύψος 1,85 είναι 83 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ.  Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Λάρισα. Είναι διεθνής με  τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας. Προηγούμενες ομάδες: Ατρόμητος, Παναιγειάλιος, Παναρκαδικός, Διαγόρας Ρόδου, Θρασύβουλος, Λάρισα».

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ανακοίνωσε πως πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Βέροια θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της νέας σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Πριν την έναρξη του παιχνιδιού (18:30). θα γίνει ο αγιασμός της νέας περιόδου. Γενική είσοδος στον αγώνα 10 ευρώ (Τα εισητήρια διαρκείας ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι). Το πρωί  στο ξενοδοχείο OLYMPIC (12:00),  θα γίνει η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης, για την φετινη περίοδο και των νέων μεταγραφικών μας αποκτημάτων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.