Την περιμένει… «φρέσκος»! (video)

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Τρίτης κόντρα στη Μέταλιστ, επικρατώντας 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πρόβα τζενεράλε για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Τρίτης κόντρα στη Μέταλιστ, επικρατώντας 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πρόβα τζενεράλε για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες (ο Απόλλωνας ανέβηκε πέρυσι στη Football League) ο ΠΑΟΚ έδειξε τα στοιχεία που έπρεπε και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στους φίλους του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, απέναντι στον έτσι κι αλλιώς ανέτοιμο Απόλλωνα (ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Καλαμαριάς) και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Στέφενς είχαν τα απαραίτητα τρεξίματα και κάλυπταν πολύ καλά τους χώρους του γηπέδου, φτάνοντας στο 1-0 στο 21′.

Ο Αθανασιάδης πάσαρε στον Ολίσε ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλσαμάκη. Ο Ολίσε ήταν θετικότατος δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους Πόντιους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θετικά ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά».

Καλή παρουσία σε αυτό το διάστημα και από τους Κάτσε, Σκόνδρα, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε βασικός και έδειξε να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του.

Ο Ολίσε έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 33′ μετά από ωραίο γύρισμα του Σκόνδρα από δεξιά, με τον ακραίο του ΠΑΟΚ να μη μπορεί να νικήσει από κοντά τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ενώ νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Στέφενς σημειώθηκε στο 40′ με τους Γιάννου και Αθανασιάδη να μπερδεύονται μπροστά από την εστία.

Ο Στέφενς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία μόλις αλλαγή (Πέλκας αντί Αθανασιάδη) με αποτέλεσμα η χημεία της ενδεκάδας να μην επηρεαστεί και τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο 2-0 στο 53′. Ο Γκαρσία γέμισε προς τον Σκόνδρα που έστρωσε για τον Λόρενς ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, αφού έγιναν αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές.

Ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89′ με τον Μωυσίδη. Η  άμυνα του «δικεφάλου του Βορρά» αδράνησε στην εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Βέντζιο που τη γύρισε στον Μωυσίδη και αυτός σκόραρε από κοντά κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Καλαμαριάς (Παντζιαράς): Βαλσαμάκης (46′ Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62′ Σακκάς), Λιόνης (64′ Κτιστόπουλος), Κισκαμπάνης (78΄ Λουιζίδης), Καππίας, Βέργος (64′ Βέντζιος), Μυλώσης (46′ Αλμπάνης, 72′ Γιαγκουδάκης), Πασιαλής (46′ Δρόσος), Μανουσαρίδης (58′ Μωυσίδης), Ναλμπάντης (54′ Προβατίδης), Λι Κουάντο (46′ Γκουγκουλιάς)

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας (60′ Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (60′ Ποζατζίδης), Κατσικάς, Τζανδάρης, Γκαρσία (60′ Δεληγιαννίδης), Κάτσε, Λόρενς (60′ Νέτσιντ), Ολίσε (60′ Πόποβιτς), Γιάννου, Αθανασιάδης (46′ Πέλκας)

Ενημερωθήκατε ζωντανά για την εξέλιξη του παιχνιδιού από το novasports.gr:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.