Με Σολτάνι στο ντέρμπι

Με τον Καρίμ Σολτάνι να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή.

Με τον Καρίμ Σολτάνι να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο. Επίσης, στη διάθεση του Έλληνας τεχνικού τέθηκαν και οι Χοσέμι και Κυριαζής.

Από εκεί και πέρα, ο Ιάκομπ είχε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης. Το ιατρικό επιτελείο των «κυανόλευκων» τονίζει πως ο Ρουμάνος επιθετικός θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Επίσης, ο Μονσέφ Ζερκά ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία του Ηρακλή θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στη Μίκρα στις 11:00.

Τίτλοι τέλους για Κατσαμπή…
Για τον Τάσο Κατσαμπή, που επί εννιά συναπτά έτη φορά την φανέλα του Ηρακλή, ήρθε η ώρα της αποχώρησης, με το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Ο 38χρονος αμυντικός και αρχηγός των “κυανολεύκων” όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα, θα “κρεμάσει παπούτσια” με τη λήξη της σεζόν. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, αυτό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, η ΠΑΕ θα τιμήσει τον αρχηγό και το προαναγγέλλει με σημερινή ανακοίνωσή της: “Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, μετά από εννέα χρόνια διακεκριμένης προσφοράς στην ομάδα και μακρά πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανάγλυφο το στίγμα της ποιότητας του χαρακτήρα και της ποδοσφαιρικής αξίας του, αποφάσισε να “κρεμάσει τα παπούτσια του”, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Την Κυριακή 10/04, στο περιθώριο της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης της περιόδου, η ΠΑΕ Ηρακλής θα τιμήσει τον αρχηγό, για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, τα χρόνια της σημαντικής παρουσίας του σε αυτήν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.