Σε ετοιμότητα για τη Λεωφόρο

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός από όλες τις απόψεις, για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός από όλες τις απόψεις, για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Μετά το νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή προς ψήφιση, ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, από τις 16 χιλιάδες θέσεις, στις 22 χιλιάδες. Όπως αναφέρει το νομοσχέδιο, η αύξηση στη χωρητικότητα, δεν πρέπει να ξεπερνά το 30% των υπαρχουσών θέσεων. Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, προβλέπεται και κατασκευή νέου γηπέδου, βάσει των νόμων που ισχύουν τώρα.

Αυτό σημαίνει πως αν στο μέλλον ο Παναθηναϊκός θελήσει να κατασκευάσει νέο γήπεδο, είτε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είτε σε άλλη τοποθεσία, τότε θα μπορέσει να προχωρήσει σε επαφές με την Πολιτεία, έτσι ώστε να γίνουν τα απαραίτητα έργα. Τη δεδομένη χρονική στιγμής, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης». Πέρα από την αύξηση των θέσεων, το γήπεδο θα αλλάξει και εξωτερικά.

Ήδη, αρχιτεκτονικό γραφείο έχει αναλάβει τη μελέτη και τον σχεδιασμό για τα έργα που θα γίνουν και στο τέλος Μαρτίου, αναμένεται να έχει έτοιμα τα σχέδια, για να ξεκινήσουν τα έργα. Αυτά θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα διαθέσει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ, καθώς επίσης και τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.