Χάνει το υπόλοιπο ο Ζερκά

Χωρίς τον Μονσέφ Ζερκά θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής.

Χωρίς τον Μονσέφ Ζερκά θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία) και διαπιστώθηκε πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικούς χώρους για περίπου ένα μήνα. Η προετοιμασία του Ηρακλή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Τρίτη με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μένει εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση του «Καυτανζογλείου» Σταδίου. Από εκεί και πέρα οι Χοσέμι και Γιώργος Κυριαζής ξεκουράστηκαν προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας. Οι δυο παίκτες είχαν μυικές επιβαρύνσεις, όμως το ιατρικό επιτελείο του «γηραιού» εμφανίζεται αισιόδοξο πως θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Στα θετικά για τον Παράσχο είναι η κατάσταση του Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στις επόμενες ημέρες και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Η προετοιμασία του Ηρακλή θα συνεχιστεί τη Τετάρτη στις 11:00.

Τέλος, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τελικώς, αποφασίστηκε να διατεθούν ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, τα οποία θα λειτουργήσουν μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800). Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κόσμου, επισημαίνεται ότι ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο, όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.