Καρότο και μαστίγιο (video)

Λέομπεν, Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τί κι αν η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα στην Αυστρία για τον ΠΑΟΚ μετά από δέκα έξι ημέρες προετοιμασίας; Τί κι αν ο Χουμπ Στέβενς δημόσια δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη χτεσινή εικόνα της ομάδας του στον φιλικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ;

Λέομπεν, Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης

Τί κι αν η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα στην Αυστρία για τον ΠΑΟΚ μετά από δέκα έξι ημέρες προετοιμασίας; Τί κι αν ο Χουμπ Στέβενς δημόσια δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη χτεσινή εικόνα της ομάδας του στον φιλικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ; Στην έναρξη της πρωινής προπόνησης, υπό τα βλέμματα και των κ.κ. Τσιστιακόφ, Βρύζα, ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε; Με την έναρξη της προπόνησης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και προχώρησε σε έντονες παρατηρήσεις δίνοντας – ουσιαστικά – το σύνθημα πως τα περιθώρια χαλάρωσης ολοκληρώθηκαν ανεπιστρεπτί.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί χτες, προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια «διπλό» περιορισμένης διάρκειας σχεδόν στο 1/3 του γηπέδου κυρίως για φυσική κατάσταση. Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ινίγκο Λόπεθ, ο οποίος έχει φλεγμονή στο πόδι του και έμεινε στο ξενοδοχείο. Αντίθετα ο Λάζαρ που είχε τραυματιστεί χθες συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα  χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες των πέντε, «μαύροι» (Γεωργιάδης, Κατσικάς, Γκαρσία, Σκόνδρας), «κόκκινοι» (Πόποβιτς, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Πέλκας, Λάζαρ) «μπλε» (Σπυρόπουλος, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Βούκιτς), οι οποίες αναμετρούνταν μεταξύ τους, με κύρια στοιχεία την πολύ μεγάλη ένταση σε μια από τις πιο θερμές ημέρες από την ημέρα που βρίσκεται στο Λεόμπεν η αποστολή της ομάδας.

Γλύκος και Γιακουμής ήταν οι σταθεροί τερματοφύλακες καθώς ο Χακόμπο ακολούθησε τους χαλαρούς ρυθμούς αποθεραπείας των υπόλοιπων βασικών. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός μιλούσε ξεχωριστά στους ποδοσφαιριστές του για σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ δεν παρέκλινε χιλιοστό από την πάγια τακτική του να . πειράζει τους πάντες. Το πρόγραμμα των προπονήσεων στο Λεόμπεν θα ολοκληρωθεί με μια τελευταία προπόνηση το απόγευμα, ενώ η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 07.15 το πρωί για το ταξίδι της επιστροφής, οδικώς στη Βιέννη, αεροπορικώς στην Αθήνα κι από εκεί αντίστοιχη στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.