Στέφενς: «Χαρούμενος για τον Νέσιντ αλλά…» (video)

Ικανοποιημένος από την επικείμενη απόκτηση του Τόμας Νλεσιντ δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας παράλληλα τις επιφυλάξεις του για τν κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί ο παίκτης.

Ικανοποιημένος από την επικείμενη απόκτηση του Τόμας Νλεσιντ δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας παράλληλα τις επιφυλάξεις του για τν κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί ο παίκτης.

«Ένας παίκτης που δεν ξέρουμε ακόμη σε τι κατάσταση είναι. Μου είπε πως έκανε προπονήσεις τέσσερις εβδομάδες. Θα γυρίσει αύριο στη Μόσχα και το Σάββατο ή την Κυριακή θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι χαρούμενος που τον αποκτήσαμε αλλά θα δούμε και σε τι κατάσταση είναι και πότε μπορούμε να τον υπολογίζουμε για τα παιχνίδια. Τον ξέρω, είναι καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως θα είναι καλά και ότι έχει παίξει σε δύο παιχνίδια (σ.σ. φιλικά) δείχνει πως είναι καλά, αλλά μέχρι να τον δούμε στις προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι» ήταν τα λόγια του.

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του:

Για το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: “Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Σημασία έχει η εμφάνιση και σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο”.

Για το αν έχει πρόοδο η ομάδα: “Υπάρχει αρκετή πρόοδος. Δουλέψαμε πολύ καλά, δουλέψαμε και στη φυσική κατάσταση και στην τακτική. Τώρα θα ζητήσουμε πιο έντονα το γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν τα παιδιά”.
Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: “Δεν το λες καθαρό 4-4-2 ούτε 4-2-3-1, ούτε έχει σημασία αν παίξουμε 4-3-3. Έχει σημασία πως επιτίθεσαι και πως αμύνεσαι. Έχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε πάνω σε αυτό, παρά την πρόοδο που έχουμε κάνει στην προετοιμασία”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο γρήγορος επιθετικά: “Όταν κάνουμε επίθεση θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το ζητάμε από τους παίκτες και νομίζω πως και σήμερα παρά το δύσκολο γήπεδο στο οποίο παίξαμε, προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε αλλά νομίζω πως ο δρόμος που βαδίζουμε είναι ο σωστός”.

Για το αν την σημερινή ενδεκάδα προορίζει για βασική: “Αυτή η περίοδος είναι περίοδος δοκιμών. Λάζαρ, Λόπεθ είχαν προβλήματα, ο Πάμπλο είχε κούραση και έτσι δεν μπόρεσαν παίξουν. Έχουμε ρόστερ που μας δίνει πολλές επιλογές, ο κάθε παίκτης ξέρει τι να κάνει. Ακόμη και αν πούμε πως αυτή θα είναι η βασική μας ενδεκάδα, υπάρχουν μέρες να δουλέψουμε πάνω σε αυτό”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό: “Όλοι μαζί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγουμε παίκτες για ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε καλούς παίκτες, όπως κάναμε με τον Νέσιντ που έχει χαρακτηριστικά που έλειπαν από την ομάδα. Όταν θα είναι έτοιμος και μαζί με έναν ακόμη παίκτη που θα πάρουμε, πιστεύω πως η ομάδα θα είναι ικανή να μας βγάλει ασπροπρόσωπους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.