Ξεχώρισαν Σάλπι και Ολίσε

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Σαλπιγγίδη. Αρκετά καλοί για ένα ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, η απόδοση των οποίων έπεσε στην επανάληψη, με τον Ολίσε να προσπαθεί περισσότερο επιθετικά σε αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Σαλπιγγίδη. Αρκετά καλοί για ένα ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, η απόδοση  των οποίων έπεσε στην επανάληψη, με τον Ολίσε να προσπαθεί περισσότερο επιθετικά σε αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν περισσότερο κινητικός από τον αντίπαλό του στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την κυπριακή εστία. Σε μία από τις πρώτες, ο Τζιόλης γέμισε με κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης κατέβασε ωραία και αφού έκανε μία περιστροφή κα απέφυγε τον αντίπαλό του έστειλε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χιώτη ανοίγοντας το σκορ.

Ο Στέφενς έδωσε βάση στην ανάπτυξη από τα πλάγια, με τους Κίτσιου και Λίνο να πραγματοποιούν αρκετά ανεβάσματα προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως με σέντρες. Ο Σαλπιγγίδης απείλησε εκ νέου  στο 33′ αλλά το σουτ του κόντραρε σε σώματα παικτών του ΑΠΟΕΛ με την υποψία χεριού.

Ο ΑΠΟΕΛ σε αυτό το διάστημα είχαν ως καλύτερη στιγμή τη διπλή ευκαιρία με τους Βίτορ και Λόρενς να απομακρύνουν τα σουτ των Κυπρίων σχεδόν πάνω από τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Μοναδική όαση για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την εικόνα του ματς, ήταν οι προσπάθειες του Ολίσε. Ο Αφρικανός αναστάτωσε αρκετές φορές με τις ενέργειές του τη δεξιά πλευρά του ΑΠΟΕΛ, δείχνοντας ορεξάτος.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τη μεγάλη φάση, με τον  Στέφενς να βλέπει αρκετά πράγματα, ενώ στη μεγαλύτερη έκπληξη  από πλευράς τακτικής, ο Λόρενς ήταν θετικός στο νέο του ρόλο ως αμυντικό χαφ.

Οι συνέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο (Σπυρόπουλος 80′), Τζιόλης, Λόρενς, Λούκας (Κάτσε 75′), Γεωργιάδης (Ολίσε 46′), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Ολιβέιρα, Κλουκόφσκι, Μοράις, Αμορίμ, Μάριο Σέρχιο, Μπενασού, Μαντούκα, Αλεξάνδρου, Τιάγκο Γκόμεζ, Σωτηρίου

Αγωνίστηκαν ακόμαΑλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Ηλία, Βινίσιους, Ισμά, Σέρινταν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.