Το μυαλό στην άμυνα και στα διαρκείας

Στην απόκτηση ενός αμυντικού έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που αισιοδοξία επικρατεί για τα διαρκείας.

Στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης, μετά την έως τώρα διάθεση των καρτών διαρκείας. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εύρεση του παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η περίπτωση του Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, όμως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία της Ένωσης κοιτάζει και διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση των θέσεων στα άκρα της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, περισσότερα από δυο χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί ήδη, κάτι που ικανοποιεί τους ιθύνοντες της ΑΕΚ. Η μέχρι στιγμής ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας έχει αφήσει ευχαριστημένους τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι εκφράζουν την αισιοδοξία πως ο συγκεκριμένος αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες εβδομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.