Φυτανίδης: “Αγαπώ τον Ατρόμητο” (video)

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αφού υποστήριξε πως ο Ατρόμητος δικαιούταν τη νίκη, αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Λαζαρίδης που έχει φορέσει τη φανέλα του Αρη τόνισε στην κάμερα του Novasports πως ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τη νίκη.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αφού υποστήριξε πως ο Ατρόμητος δικαιούταν τη νίκη, αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Ατρομήτου στον Παναγιώτη Στεφάνου:
“Ουσιαστικά με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και χάσαμε, μας αφήνει μία πικρία. Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε και εμείς και ο αντίπαλο. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά το επόμενο ματς και πως θα ρεφάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε. Και ο Αρης πραγματοποίησε ευκαιρίες, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις κλασικές ευκαιρίες και είναι ξεκάθαρο ήμασταν αυτοί που δικαιούμασταν αυτό το παιχνίδι”. 

Για τον Αρη: “Ο Αρης είναι μία ιστορική ομάδα με κόσμο και συμπαράσταση των φιλάθλων του. Ωστόσο δεν παύει να έχει πολλά προβλήματα και αυτό είναι άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λείπουν πολλές καλές ομάδες από τη Σουπερ Λιγκ που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και αυτό έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για το μέλλον του: “Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Εχω συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, είμαι χαρούμενος εδώ και η ομάδα μου παρέχει τα πάντα. Οτιδήποτε γίνει μόνο ο Ατρόμητος μπορεί να δώσει το ΟΚ. Είμαι χαρούμενος στον Ατρόμητο και δεν το κρύβω. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω συνεχώς και να βελτιώνομαι”.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με φήμες. Θέλω να επιστρέψω καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έμεινα για λίγο εκτός, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Νιώθω σημαντικός για τον Ατρόμητο, αγαπάω αυτή την ομάδα και έχω ένα συμβόλαιο που με δένει με αυτή για πολλά χρόνια. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα και προσπαθώ από τη μεριά μου να ανταποδίδω με περισσότερο σεβασμό τα όσα μου προσφέρει ο Ατρόμητος”.

Λαζαρίδης: “Ηταν δύσκολο παιχνίδι για εμένα”

Ο Λαζαρίδης που έχει φορέσει τη φανέλα του Αρη τόνισε στην κάμερα του Novasports πως ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τη νίκη και πρόσθεσε πως οι “κίτρινοι” θα πρέπει να κατακτήσουν πολλές νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να καταφέρουν να διατηρηθούν στην κατηγορία.

“Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδίως για εμένα στην αρχή, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας μας. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζαμε πως είναι καυτή η έδρα του Αρη. Γνωρίζαμε επίσης που οι παίκτες του Αρη θα ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς ήθελαν πολύ τους βαθμούς. Τους χρειαζόμασταν και εμείς και κάναμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε…

Από τη μία είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά και ο Αρης είχε δύο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Αρη, είναι στην τελευταία θέση και αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα οικονομικά. Ευελπιστώ οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στο τιμόνι της ομάδας, να μπορέσουν να τη βγάλουν από το αδιέξοδο. Ο Αρης έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά πρέπει να κάνει πολλές νίκες μέχρι το τέλος για να προλάβει τη σωτηρία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όσοι είναι στην ομάδα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.