Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει μελλοντικά το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην ξένη αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει μελλοντικά το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο ρόστερ της ομάδας. Ο Κροάτης αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τη Ντιναμό Μόσχας, προκειμένου να τον εντάξει από τώρα στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Σίλντενφελντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργο Δώνη, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του πέρυσι στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος αμυντικός δε φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Κύπρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ και ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Κροάτη, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Αν οι εμφανίσεις του Σίλντενφελντ δεν ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τότε δε θα γίνει κίνηση για την παραμονή του στο Κορωπί και τη νέα σεζόν, καθώς ο παίκτης έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ετοιμάσει ήδη μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Κροάτη αμυντικού, για τους οποίους θα γίνει κίνηση, εφόσον αποχωρήσει ο έμπειρος αμυντικός, άμεσα. Οι «πράσινοι» φέρονται προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, την ίδια στιγμή που η περίπτωση του Πάτρικ Όλσεν εξακολουθεί να απασχολεί το «τριφύλλι». Ο νεαρός Δανός μέσος παραχωρείται ως δανεικός από την Ίντερ και οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, η οποία συνδέεται με το μέλλον του Τάσου Λαγού στο «τριφύλλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.