Νοκ άουτ Σηφάκης και Πρίττας

Οριστικά χωρίς τους Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα θα υποδεχθεί ο Αρης τον Πανσερραϊκό την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οριστικά χωρίς τους Μιχάλη Σηφάκη και Σάκη Πρίττα θα υποδεχθεί ο Αρης τον Πανσερραϊκό την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ποδοσφαιριστές των κιτρίνων ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα κι έτσι δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τους Σερραίους. Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους Τσέζαρεκ (τραυματίας) και Βαγγέλι (τιμωρημένος).
 
Ετσι στο τελευταίο χαλάρωμα του Σαββάτου θα καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του τις παραπάνω απώλειες. Για τη θέση του Πρίττα υποψήφιος είναι ο Ντανίλο Περέϊρα, ενώ προβάδισμα γι αυτή κάτω από τα δοκάρια  έχει ο Χουάνμα, λόγω της πολυήμερης ασθένειας του Μάρκου Βελλίδη.

Στο μεταξύ τη συμπαράστασή τους στον Νταϊσούγκε Σακάτα εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη μέσω πανό που ανήρτησαν (στα ιαπωνικά) στις εξέδρες του «Βικελίδης». Το πανό που θα μείνει κρεμασμένο και στην  κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό αναφέρει: « Ευχόμαστε η χώρα σου να βγει πιο δυνατή από την τραγωδία, προσευχόμαστε γι αυτή». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.