Τσιώλης: “Με Καστίγιο και Κόκε…”

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε ιδιαίτερη μνεία για την απόδοση των Καστίγιο-Κόκε στη νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας.

 Ο Σάκης Τσιώλης έκανε ιδιαίτερη μνεία για την απόδοση των Καστίγιο-Κόκε στη νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας.Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου.
«Για να είμαι δίκαιος μέχρι το 60΄ η Κέρκυρα ήταν καλύτερη από τον Άρη και αν είχε κάνει το 3-1 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι εκεί. Ο Άρης πάλευε με την ψυχολογία του. Το 2-2 ήταν καταλυτικό. Μετά το 2-2 μπορέσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ήταν σημαντική η νίκη που την ήθελε ο κόσμος, η διοίκηση και τα παιδιά για να πάνε πιο ήρεμα για το φινάλε του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα που εκπέμπει υγεία και έχει την δυνατότητα για να μείνει στην κατηγορία».
Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο:
«Εμείς έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Να φέρουμε τον Καστίγιο κοντά στον Κόκε που ήταν ο καλύτερός μας παίκτης και μας βοήθησε να γυρίσουμε το ματς αφού ήταν και αυτός κοντά στο γκολ».
Για το ντεμπούτο του:
«Όταν είσαι προπονητής στον Άρη για πρώτη φορά σου δίνει χαρά. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να ανεβούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».
Για το κυνήγι μίας θέσης στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League είπε:
«Δεν εξαρτάται μόνο από μας. Θα πρέπει να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη γιατί αυτό πρέπει να στοχεύει ο Άρης σαν Άρης».

Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς χαρακτήρισε άδικη την ήττα της Κέρκυρας. «Το σκορ είναι άδικο για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά την αναμέτρηση, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και δημιουργήσαμε στη συνέχεια αρκετές φάσεις. Όμως, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στις στημένες φάσεις, πράγμα που το πληρώσαμε σε μια εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του Άρη. Η αδυναμία μας εντοπίζεται στο γεγονός πως όταν δεχόμαστε γκολ, μας πιάνει πανικός” δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός. Και πρόσθεσε:

“Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε κατοχή της μπάλας και εκεί που έπρεπε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ ακόμη και με 4-1, δεν τα καταφέραμε. Όμως η  εμφάνιση μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μας κάνει να αισιοδοξούμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εγώ πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε στην ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.