Ετοιμάζει «παιδομάζωμα» η Ένωση

Να στελεχώσει τις ακαδημίες της με τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδος θέλει η ΑΕΚ, προκειμένου να θέσει τις βάσεις για το μέλλον της.

Να στελεχώσει τις ακαδημίες της με τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδος θέλει η ΑΕΚ, προκειμένου να θέσει τις βάσεις για το μέλλον της. Στόχος της Ένωσης είναι να αποκτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους καλύτερους παίκτες ηλικίας 14 έως 18 ετών, οι οποίοι σταδιακά θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν να αρχίσει η ομάδα τους να βγάζει από τα «σπλάχνα» της ποδοσφαιριστές και αυτό συμφωνήθηκε και στην συνάντηση που είχαν οι Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Ο Άκης Ζήκος θα αναλάβει τις ακαδημίες των «κιτρινόμαυρων», με στόχο την παραγωγή παικτών για την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα, έχει αποφασιστεί να χτιστεί μια ομάδα πάνω στην οποία θα επενδύσει η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν άπαντες στο μετεγγραφικό παζάρι. Η Ένωση συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Μανιά να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, τηρείται στάση αναμονής για το θέμα του Έντιν Μπούργκα, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο αριθμός των ξένων παικτών στο πρωτάθλημα της Football League 2, πριν αποκτηθεί ο 18χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.