Πανέτοιμος ο Μάρα

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε την Τρίτη, ο Μπόγκνταν Μάρα.

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε την Τρίτη, ο Μπόγκνταν Μάρα. Ο Ρουμάνος παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης, σε κανονικό ρυθμό επέστρεψε και ο Ρόμπερτ Σζοτ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό προπόνησης των «κυανόλευκων» την Τρίτη.

Ο Έλληνας τεχνικός εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος συνέχισε για μια ακόμα ημέρα το ατομικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί. Ο παίκτης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο. Επίσης, ο Καρίμ Σολτάνι ακολούθησε ατομικό, καθώς έχει ένα χτύπημα από την αναμέτρηση του Βόλου.

Από εκεί και πέρα, ο Θωμάς Τσίτας έκανε θεραπεία ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ασκήσεις τακτικής. Η επόμενη προπόνηση του Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 της Τετάρτης. Επίσης, ο Γιάννης Βλάχος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Λάρισα-Άρης, καθώς οι «κίτρινοι» είναι ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Τέλος, στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο θα βρεθεί ο Ζήσης Βρύζας στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες, προκειμένου να δει από κοντά τους Παπαστεριανό και Ελευθερόπουλου, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.