Γόντικας: «Εξύβρισε παίκτες ο Μαρινάκης»

Μια ακόμα επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γόντιγκας, ο οποίος μίλησε και για τα όσα έγιναν στο ντέρμι των "αιωνίων".

Μια ακόμα επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γόντιγκας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν την οριστική διαγραφή των τριών διαιτητών της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ μίλησε και για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γόντικας τόνισε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega»: «Πρώτον, το θέμα της διαιτησίας και το αγωνιστικό είναι για μας προφανές και δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση πλην της οριστικής διαγραφής από τους πίνακες των τριών κυρίων που διαιτήτευσαν».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Το δεύτερο θέμα αφορά σε κάποια πράγματα που έγιναν κάποια έκτροπα με τη λήξη του αγώνα. Έχουν συμβεί και σε μας, σίγουρα, αλλά εδώ συνέβησαν και μάλιστα με αρκετά περίεργο τρόπο. Ίσως είναι η ώρα να γίνουν κάποια πράγματα συνολικά σε πιο θεσμικό επίπεδο. Έχουμε δεχτεί τηλέφωνα από απλούς ανθρώπους, αλλά και από άλλες ομάδες».

Τέλος, τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Το τρίτο που μας απασχολεί είναι η συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν θεσμικό ρόλο, όπως του κυρίου Μαρινάκη. Δεν με ακούσατε να πω κάτι για τη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως του κ. Μώραλη και του κ. Κομινάκη. Οι άνθρωποι κατέβαλαν μία προσπάθεια για να βοηθήσουν όσο περνούσε από το χέρι τους. Δεν μπορώ όμως να μην αντιδιαστείλω τη συμπεριφορά του κυρίου Μαρινάκη, που εξύβρισε κάποιους παίκτες μας και δεν είχε τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο πρόεδρος της επαγγελματικής λίγκας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.