Αθανασιάδης: «Διαφορετικός ο ΠΑΟΚ στα μεγάλα ματς» (video)

Ακόμα πιο σοβαρός θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ακόμα πιο σοβαρός θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο επιθετικός του «δικεφάλου», τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Κατσουράνης και Βίτορ που έχουν φορέσει τη φανέλα των «αετών» στο παρελθόν, θα μπορέσουν να πληροφορήσουν τους υπόλοιπους παίκτες για το τι εστί Μπενφίκα, ενώ τόνισε πως έχει παρακολουθήσει τους Πορτογάλους στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε τον Κατσουράνη και τον Βίτορ που έχουν περάσει από τη Μπενφίκα και θα μπορέσουν να μας πουν πράγματα για την ομάδα.

Έχω παρακολουθήσει τη Μπενφίκα στα ματς με τον Ολυμπιακό, είναι πολλή καλή ομάδα που πέρυσι έφτασε στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια όταν αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες, παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα το πρώτο ματς εκτός έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.