Επιστροφή Κάτσε στην αποστολή

Μετά από την τιμωρία του, ο Έργκους Κάτσε επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Μετά από την τιμωρία του, ο Έργκους Κάτσε επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Αλβανός παίκτης είχε τιμωρηθεί για την κίνησή του να φορέσει μια φανέλα του UCK στο περιθώριο μιας αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του. Η προετοιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά συνεχίστηκε τη Δευτέρα με προπόνηση, στην οποία το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε τακτική και φυσική κατάσταση. Οι Λόρενς, Νίνης και Στοχ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Λόπεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γκαρσία, ο οποίος έχει πάρει άδεια.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν θα προλάβουν να μείνουν και πολύ στη Θεσσαλονίκη οι ποδοσφαιριστές, καθώς μετά την χθεσινοβραδινή επιστροφή από Αθήνα, θα ταξιδέψουν με τον ίδιο προορισμό και πάλι αύριο. Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε μια προπόνηση στην Τούμπα.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Λόρενς, Νίνης και Στοχ, ακολούθησαν ατομικά προγράμματα αποθεραπείας, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Λόπεθ. Ο Γκαρσία πήρε άδεια λίγων ημερών και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα και αποτελείται από τους:  Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, Σκόνδρα, Κάτσε, Τζιόλη, Λάζαρ, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.