Κουτρουμπής: «Μας πηγαίνει πίσω η ήττα» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι΄παίκτες του Παναθηναϊκού, Κουτρουμπής και Ατζαγκούν, μίλησαν στην κάμερα του Novasports τoνίζοντας ότι η συγκεκριμένη ήττα πηγαίνει πίσω την ομάδα.

Μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι΄παίκτες του Παναθηναϊκού, Κουτρουμπής και Ατζαγκούν, μίλησαν στην κάμερα του Novasports τoνίζοντας ότι η συγκεκριμένη ήττα πηγαίνει πίσω την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κουτρουμπής: «Οι οπαδοί μας βοήθησαν πάρα πολύ και περίμεναν από εμάς να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πηγαίνει πίσω η ήττα αυτή. Θέλαμε τρεις νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και πάμε να τα κερδίσουμε.

Σίγουρα το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά στο δεύτερο μέρος φάγαμε γρήγορα τα δυο γκολ και ενώ μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε δεν τα καταφέραμε».

Ατζαγκούν: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσει να υπάρξει βελτίωση και με το χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι γιατί πιστεύει ο προπονητής σε εμάς αλλά το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι. Πιστεύουμε πολύ στους φιλάθλους. Είμαι απογοητευμένος γιατί τους δυσαρεστήσαμε γιατί μας υποστηρίζουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παίξουν και ποιοι παίζουν. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θέλαμε να χάσουμε. Αυτό που θα κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τετάρτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.