Αναποφάσιστος ο Μίτσελ για την ενδεκάδα

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Άντερλεχτ ο Μίτσελ.

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Άντερλεχτ ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να προβληματίζεται για δυο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, κυρίως μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των Ντομίνγκες και Ολαϊτάν, οι οποίοι έθεσαν υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τις ίδιες θέσεις διεκδικούν επίσης και οι Φουστέρ και Βάις. Ο Μίτσελ φέρεται να έχει καταλήξει στον Σαβιόλα για την κορυφή της επίθεσης, με τον Κάμπελ να καλύπτει τη μια πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα στην αμυντική γραμμή φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα, αφού ο Ισπανός θα στηριχθεί σε αυτό το ματς στους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Για το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει καταλήξει στους Σάμαρη και Εντιγκά. Τη θέση του Γάλλου διεκδικεί και ο Μασάντο.

Ο Μίτσελ θα δοκιμάσει για τελευταία φορά τα πλάνα του στην προπόνηση της Δευτέρας, προκειμένου να καταλήξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει. Επίσης, τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες του Champions League, όπου ο Ισπανός θα αναφερθεί στην κρισιμότητα της αναμέτρησης κόντρα στους Βέλγους, όπου ο Ολυμπιακός έχει με μεγάλη ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.