Ηρθε και παίζει ο Κοντρέρας!

Σαράντα λεπτά πριν την προπόνηση έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Κοντρέρας και είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Σαράντα λεπτά πριν αρχίσει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη προερχόμενος από την Χιλή, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Κοντρέρας. Αμέσως πήγε στο γήπεδο της Τούμπας και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ λίγο αργότερα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού όπως δήλωσε στον προπονητή του, παρά την απουσία και την κούραση είναι έτοιμος να αγωνιστεί και το επιθυμεί.

Ο Βίκτορ Βιτόλο υποβλήθηκε το πρωί σε μια σειρά εξετάσεων, που έδειξαν ότι η αποθεραπεία του βαίνει ομαλά. Απο εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει σταδιακά ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Σαβίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.