Ράγιος: «Για τη φανέλα και τίποτε άλλο»

Ο Ρούμπεν Ράγιος δηλώνει ότι σκέφεται μόνο τον Αστέρα Τρίπολης, διαψεύδοντας φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Ράγιος δηλώνει ότι σκέφεται μόνο τον Αστέρα Τρίπολης, διαψεύδοντας φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στον Ολυμπιακό.

Ο άσος των Αρκάδων, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα arcadia-sports μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τη συνέχεια των πλέι-οφ και τη φημολογία περί «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Εμείς έχουμε πρόβλημα με την κούραση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη».

Για το πως θα συνέλθει ο Αστέρας ενόψει Τούμπας: «Μπορούμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο πιο πολύ μπορούμε και να ξεχάσουμε την ήττα στην Τρίπολη. Θα πάμε στην Τούμπα για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν θα καταφέρει ο Αστέρας να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Στη συνέχεια θα δούμε τι καταφέραμε».

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό: «Από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγονται όλο τέτοια σενάρια. Εγώ είμαι όπως ήμουν και παίζω όπως έπαιζα. Προσπαθώ να παίζω για τη φανέλα μου και για τίποτε άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.