Sold out και Νέμεθ

Καυστική απάντηση σε όσους άφησαν αιχμές για τη χρονική στιγμή της απόκτησης του Κρίστιαν Νέμεθ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Καυστική απάντηση σε όσους άφησαν αιχμές για τη χρονική στιγμή της απόκτησης του Κρίστιαν Νέμεθ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, η διοίκηση λυπάται για το ότι δεν ρώτησε το πότε θα έπρεπε να ανακοινώσει την απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού. Παράλληλα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει το πρώτο sold out της εφετινής σεζόν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αυριανό αγώνα, πιθανόν να υπάρξει το πρώτο sold out και για αυτό το λόγο δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια (αν και εφόσον υπάρχουν) θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, την Κυριακή μέχρι τις 13:30.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία ευκαιρία οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια, ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να συνυπάρξουν . φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες!

Ο αυριανός αγώνας λοιπόν, ας αποτελέσει την αρχή για την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα.

ΥΓ. Σχετικά με τη μεταγραφή του Κριστιάν Νέμεθ λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί. Όλα αυτά όμως αφορούν τους «γιαλαντζί» παράγοντες που τους ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική τους και όχι εμάς, που λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.