Θέλει τελικό ο Αναστασάκος

Το βραβείο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Το βραβείο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Ηλίας Αναστασάκος. Την απονομή στον επιθετικό του Ατρομήτου, που τιμήθηκε για την απόδοσή του στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού, έκανε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.

«Η βράβευση αυτή μου δίνει την αυτοπεποίθηση για να παίζω καλύτερα και να βοηθάω στην ομάδα μου. Λόγω ατυχιών δεν μπόρεσα να συμμετάσχω όσο θα ήθελα στην πορεία του πρώτου γύρου, όμως πάντα ένιωθα κομμάτι της ομάδας και ήρθε η στιγμή που έπαιξα. Ο συναγωνισμός κάνει καλό, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν τον Ατρόμητο», ανέφερε αρχικά ο Αναστασάκος και, αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του, τόνισε: «Ποτέ δεν κοιτούσαμε ούτε την “ουρά”, ούτε την πεντάδα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά και το γεγονός αυτό μας βοήθησε σημαντικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα Τρίπολης που έρχεται από κακά αποτελέσματα, εμείς προερχόμαστε από καλά, όμως μαζεύοντας πόντους σε κάθε παιχνίδι μπορεί στο τέλος να μπούμε στα πλέι-οφ. Όσον αφορά το κύπελλο, προέχει η ρεβάνς με τη Διαγόρα, αλλά είναι λογικό να ονειρευόμαστε τελικό. Επιμένω όμως ότι προέχει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι πολύ κομβικό για την συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.