Μπέος: “Δεν μιλάω μετά από… τσόντες”

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, το μόνο που είπε ήταν: "Δεν μιλάω μετά από τσόντες".

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, το μόνο που είπε ήταν: “Δεν μιλάω μετά από τσόντες”.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, φεύγοντας από το στάδιο, είδε τις τηλεοπτικές κάμερες να τον περιμένουν για να του πάρουν μία δήλωση. Ο ίδιος όμως δεν φάνηκε διατεθειμένος να πει πολλά και αρκέστηκε στην παραπάνω φράση.
Πολλά περισσότερα και πιο ουσιαστικά για τον αγώνα, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Τσιώλης, τόσο στην συνέντευξη Τύπου, όσο και στην μεικτή ζώνη. “Ευτυχίσαμε να κάνουμε δυο γρήγορα γκολ, μετά το 2-0 κοντρολάραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό γκολ ήταν του Ούμπιντες. Πλέον κοιτάμε το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτό το ματς. Είναι πρόκληση να κερδίσουμε όλους τους μεγάλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και συνεχίζουμε τη δουλειά μας”, είπε αρχικά.
Και συνέχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας: “Ήταν μία σπουδαία βαθμολογική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να πιάσουμε όσο πιο γρήγορα τον στόχο ματς. Και στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, απλά σήμερα κάναμε τις ευκαιρίες γκολ. Από την αρχή ευνοηθήκαμε γιατί προηγηθήκαμε με 2-0 και μπορέσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Η ΑΕΚ μας έδωσε χώρους, πίεσε ψηλά, αλλά εμείς έχουμε τον τρόπο και τους παίκτες να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και αυτό κάναμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.