Χωρίς Ζαραδούκα στο ΟΑΚΑ

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής έμεινε ο Ζαραδούκας.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής έμεινε ο Ζαραδούκας. Ο Σάκης Τσιώλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς με την ΑΕΚ, με μια τελευταία προπόνηση την Παρασκευή.

Ο Έλληνας τεχνιός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Ακόστα, ο οποίος φαίνεται να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επίσης, οι Μόνχε και Ουμπίντες αναμένεται να αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Ρόκας θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζαραδούκα στο βασικό σχήμα. Το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση για τους Βολιώτες.

Ο Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, αμέσως μετά το τέος της προπόνησης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Τομάς, Ουμπίντες, Μάρτιν, Μπρέσκα, Καπετάνο, Ζέρη, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Νόε, Αναστασίου, Ρόκα, Ζέλεσι, Μόνχε, Μητρόπουλο, Γκότοβο, Σολάκς και Μπερτόλντι.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πλιάγκα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πλιάγκα, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στην καριέρα του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.