Φουλάρει για επιθετικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα απόκτησης επιθετικού για τον Άρη, καθώς επίσης και ο δανεισμό τους Καστίγιο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα απόκτησης επιθετικού για τον Άρη, καθώς επίσης και ο δανεισμό τους Καστίγιο. Οι «κίτρινοι» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταλήξουν στο ποιος από τους Εντού, Μπίλιτς, Παπαδόπουλος και Μπένχα θα αποτελέσει τον παίκτη που θα κληθεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αξιολογεί τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και αναμένεται να δώσει τις οριστικές του εισηγήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές. Πρώτη επιλογή για τους «κίτρινους» είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να υπογράψει στον Άρη. Αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, τότε οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Μάτε Μπίλιτς. Ο Κροάτης επιθετικός της Χιχόν θέλει να αγωνιστεί στον Άρη, όμως τονίζει πως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής.

Οι περιπτώσεις των Παπαδόπουλου και Μπένχα ακολουθούν και μοιάζουν ως εναλλακτικές λύσεις. Όσον αφορά στο θέμα του Νέρι Καστίγιο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα με τους Σικάγο Φάιερ και εκεί έχει κολλήσει μέχρι στιγμής η μετεγγραφή. Τόσο ο Μεξικανός παίκτης, όσο και η Σαχτάρ Ντόνετσκ στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και όλα δείχνουν πως το αργότερο την επόμενη εβδομάδα, θα έχει τελειώσει θετικά η μετεγγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!