Έτοιμοι για νίκη Μπακασέτας και Γεωργακόπουλος

Οι δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μίλησαν στη media day των Αρκάδων εν' όψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου και εξέφρασαν πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μίλησαν στη media day των Αρκάδων εν’ όψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου και εξέφρασαν πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Είναι σημαντικό για εμάς, για την ομάδα, για τους ιδιοκτήτες που έχουν ”ιδρώσει” γι’αυτή την ομάδα, για ολόκληρη την Πελοπόννησο να φτάνουμε στον τελικό.

Ο ενθουσιασμός είναι πολύ μεγάλος από το βράδυ της πρόκρισης. Δουλέψαμε ακόμα περισσότερο και τώρα είμαστε ανυπόμονοι για το παιχνίδι.

Οποιοσδήποτε αγαπάει το ποδόσφαιρο είναι έτοιμος. Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν εμπειρίες και αναμνήσεις.

Όπως είπα και σε άλλες δηλώσεις, ο Αστέρας έχει βάλει γερές βάσεις. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Για το Σάββατο σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, εάν χάσουμε θα μας μείνει μια πικρή γεύση αλλά θα είμαστε χαρούμενοι για εδώ που φτάσαμε», είπε ο Τάσος Μπακασέτας.

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος από την πλευρά του μίλησε για όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

«Σίγουρα ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Δεν περίμενα να το ζήσω τόσο σύντομα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Η ζωή ενός ποδοσφαιριστή τα έχει αυτά. Σε όλη αυτή την διάρκεια δεν έκατσα να το σκεφτώ. Ο καιρός πέρασε και δεν κατάλαβα ή σκέφτηκα τι έχει συμβεί.

Πολλές φορές φτάνεις σε κλειστές πόρτες ή σε αδιέξοδο. Δεν πρέπει να τα παρατάς και να έρχεται η δικαίωση.

Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε ανεκμετάλλευτες. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα δείξουμε ότι είμαστε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι με τη σωστή τακτική και συνοχή.

Εγώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν είχα άγχος. Μια προσμονή υπήρχε. Ξέραμε πως θα έρθει ο κόσμος. Ακόμα και στο 0-0 στο ημίχρονο ξέραμε πως θα μπει το γκολ. Τώρα είναι μια γιορτή και πάμε να το απολαύσουμε. Ο στόχος έχει επιτευχθεί», είπε ο παίκτης του Αστέρα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον μεγάλο απόντα του τελικού για την ομάδα του, τον Λαουτάρο Φορμίκα:

«Πρώτα από όλα να ευχηθούμε να περάσει αυτή η περιπέτεια. Γλίτωσε από πολύ χειρότερες καταστάσεις. Αυτό είναι ένα μάθημα ζωής τόσο για να προσέχουμε, όσο και για το πόσο δυνατός μπορεί να φανεί ένας άνθρωπος.

Αν το πάρουμε θα ήθελα στην οικογένειά μου και μετά στον κόσμο και σίγουρα στο Λαουτάρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.