Προβλήματα με Καβάλα

Αμφίβολοι είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τον αγώνα απέναντι στην Καβάλα.

Αμφίβολοι είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τον αγώνα απέναντι στην Καβάλα. Οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν εκτός μάχης για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τους «αργοναύτες». Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Επίσης, από την προπόνηση απουσίαζε και ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όμως αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στην προπόνηση της Πέμπτης πήραν μέρος μαζί με την πρώτη ομάδα και οι Κάσας, Μαχλελής, Φέτσης και Καπίνο, από την ομάδα Νέων. Ο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του «τριφυλλιού» και τους τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η νίκη είναι «μονόδρομος» στο ματς με την Καβάλα. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, οι Κατσουράνης, Σιμάο και Νίνης αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Σισέ και Γκοβού θα είναι οι τρεις της επίθεσης. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα και Σπυρόπουλο, με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.