Εγκώμια Φερέιρα για Μουρίνιο

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περσινής σεζόν, ενώ υπογράμμισε πως τα όσα πετύχει ο Μουρίνιο φανερώνουν την αξία του.

Ο Φερέιρα τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Diario de Noticias»: «Για μένα, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου, για όλα όσα έχει πετύχει. Όχι μόνο για ό,τι πέτυχε πέρυσι, αλλά για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Πιστεύω πως τα κριτήρια με τα οποία ψηφίστηκε δεν αφορούσαν μόνο όσα έκανε την περασμένη σεζόν».

Οι δυο πλευρές είχαν φτάσει στα άκρα τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Μουρίνιο είχε γράψει για την εφημερίδα «Record» ένα άρθρο στο οποίο καταφέρονταν εναντίον του δασκάλου του και πρώην συνεργάτη του στην Αμαδόρα. Όπως έχει υπογραμμίσει πλέον ο Μουρίνιο, οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν αποκατασταθεί.

Στα διοικητικά, όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Γόντικας θα είναι αυτός που θα κρατήσει  το βάρος της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Ο Γόντικας θα αναλάβει ρόλο προεδρεύοντα αντιπροέδρου, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο διοικητικό πρόβλημα. Ο Τζόνι Βεκρής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας, μετά το τέλος της προσωρινής του θητείας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.